Matchmaking hos Kristina Alsér

39ED3BF4-3421-4921-AE36-762100DD817F

Den 19 maj anordnades, på residenset i Växjö, ett strategiskt samtal där både matproducenter och uppköpare fick tillfälle att träffas och knyta nya affärskontakter. Genom arbetet inför ”Mat2014”, ville länsstyrelsen med landshövding Kristina Alsér i spetsen ge lokala/regionala livsmedelsproducenter och förädlare en möjlighet att hitta nya samarbeten. Deltagande under kvällen var de producenter och förädlare som deltog i Mat2013, uppköpare såsom restauranger, grossister, offentlig sektor och butiker.

bild

..go’ mat bjöds det också på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>