Ostkakans Vänner på turné

I början av september hade såväl Småland-Ölands Gastronomiska Akademi (SÖGAK) som Ostkakans Vänner styrelsemöte i Vimmerby.  På Astrid Lindgrens Värld hälsade Sara Hedblom (food and beverage manager) och den nytillträdde VDn Jocke Johansson välkommen till anläggningen och bjöd de båda sällskapen på raggmunk med fläsk. Eftermiddagen ägnades åt studiebesök på Frödinge  och Astrid Lindgrens Näs.

2014-09-09 10.10.57

Jocke Johansson. VD på Astrid Lindgrens Värld.

 

Höjdpunkten var besöket på Frödinge, mest känd för sina goda ostkakor. Där tog Anna Barrner och Andres Törngren hand om oss, visade fabriken och lät oss smaka en del av deras smarriga produkter. Den helt nylanserade ”Ostkaka Mellanmål” som ska ta upp kampen om mellanmålskunderna är en enportionsrätt med en klick sylt i en separat behållare. Ska den kunna utmana Risifrutti och storsäljaren Kvarg månntro?

2014-09-09 15.40.16

2014-09-09 14.44.27

 

Anders Törngren, produktionschef på Frödinge

 

2014-09-09 14.49.23

 

Anna Barrner, marknadsansvarig för Frödinge inom Orkla Food, i samspråk med Ostkaksentusiasten Johan Sjöberg.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>